Hírek Archívum 2012
 
KARÁCSONY
2012. december 23.
Hetek óta minden gyermek várta már a téli szünetet és az utolsó tanítási napot. Az utóbbi hetekben adventi kézműves délutánokkal hangolódtunk az ünnepre és készülődtünk a karácsonyi műsorra, mellyel iskolánk tanulói ajándékozták meg a településen élőket. 2012. december 21-én, az utolsó tanítási napon felcsendültek a karácsonyi dallamok az Izsó Miklós Művelődési Ház nagytermében és tanulóink nagy izgalommal adták elő produkciójukat a nagyszámú közönség előtt. A szereplők között minden évfolyam képviseltette magát, összesen 65 tanuló járult hozzá fegyelmezett és kitartó munkájával ahhoz, hogy meghitt pillanatokkal ajándékozzon meg mindenkit, aki meghívásunkat elfogadta, és velünk együtt ünnepelt.
Az ünnepség utolsó részében a Szülői Munkaközösség képviselői és iskolánk tanulói búcsúztak Kovács Lászlónétól, a Kalász László Általános Művelődési Központ igazgatónőjétől, aki 2012. december 31-én befejezi pályafutását és nyugdíjba vonul.
Az Izsó Miklós Általános Iskola valamennyi tanulója és dolgozója nevében Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Békés, Boldog Új Esztendőt kíván:

Dr. Tátrainé Gulyás Gabriella
intézményegység-vezető


"A MÚLT EMLÉKEI-ROMOK A KARSZTON"
2012. december 11.
Az Aggteleki Nemzeti Park rajzpályázatot hirdetett " A MÚLT EMLÉKEI-ROMOK A KARSZTON " címmel, melyre iskolánk több tanulója is benevezett egyéni illetve csoportos alkotásokkal.
2012.december 11-én került sor a rajzokból készült kiállítás megnyitására és az eredményhirdetésre Bódvaszilason, a Művészetek Magtárában, ahová kísérőtanáraikkal együtt, az izsófalvai önkormányzat által biztosított falubusszal jutottak el a meghívott tanulók, akik értékes ajándékokat és okleveleket vehettek itt át.
A zsűri az alábbi gyerekek munkáját ítélte díjazásra érdemesnek
1.osztály /Farkas Rajmund,Johan Roland,Molnár Glória, Kovács Lilien, Nagy Evelin, Schvirján Balázs, Hronyecz Zoltán/
Zeleni Dóra 1.o.
Horváth Erik 2.o.
Cziclavicz Ákos 4.o.
Kéninger László 5.o.
Büszkék vagyunk rájuk!

NAV TÁJÉKOZTATÓ! A háztartási munka alapvető szabályai
2012. december 05.
A háztartási munka alapvető szabályai
Háztartási munkának minősülnek a kizárólag a természetes személy és háztartásában vele együtt élő személyek, továbbá közeli hozzátartozói mindennapi életéhez szükséges feltételek biztosítását szolgáló következő tevékenységek: lakás takarítása, főzés, mosás, vasalás, gyermekek felügyelete, házi tanítása, otthoni gondozás és ápolás, házvezetés, kertgondozás. További részletek
»

VAGYONVÉDELMI HÍRLEVÉL: DECEMBER
2012.December 06.

ELEKTRONIKUS LAKOSSÁGI BŰNMEGELŐZÉSI INFORMÁCIÓS RENDSZER
VAGYONVÉDELMI HÍRLEVÉL
2012. december
Bárhonnan, és bármikor jöhet a rabló! Tovább»


MEGHÍVÓ KÖZMEGHALLGATÁSRA
2012. december 05.

Izsófalva Nagyközség Önkormányzatának Képviselõ-testülete tisztelettel meghívja a település minden polgárát a
2012. december 11-én, kedden 16 órai kezdettel tartandó

KÖZMEGHALLGATÁSRA
az Izsó Miklós Művelődési Házba
N a p i r e n d: 1. A 2013. évi tervkoncepció ismertetése 2. Indítványok, javasatok
Izsófalva, 2012. december 2.

Fodor Albert
polgármester


MEGHÍVÓ
2012. december 05.

A helyi önkormányzatokról szóló 1990.évi LXV.tv.12.§ ( 2 ) bek. alapján a Képviselő-testületet 2012. december 11-én du. 14,30 órára testületi ülésre összehívom. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Izsófalva. N a p i r e n d»


BŰNMEGELŐZÉSI HÍRLEVÉL: NOVEMBER
2012.november 22.


ELEKTRONIKUS LAKOSSÁGI BŰNMEGELŐZÉSI INFORMÁCIÓS RENDSZER
LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL 2012. NOVEMBER
A hétvégi házak biztonsága»


MEGHÍVÓ
2012.november 16.

A helyi önkormányzatokról szóló 1990.évi LXV.tv.12.§ ( 2 ) bek. alapján a Képviselő-testületet 2012. november 22-én du. 15 órára testületi ülésre összehívom. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Izsófalva.
N a p i r e n d»


FOGÁSZATI PROJEKTNAP
2012.november 12.

Az idei év bővelkedik hosszú hétvégékben, és a szombati munkanapokban, de szombaton az iskolások táskája még nehezebb, mint a többi napon. Azért, hogy a gyerekeknek mégis legyen kedvük szombaton is iskolába jönni, november 10-én, a legutóbbi szombaton, az Izsó Miklós Általános Iskolában rendhagyó tanítási napot tartottunk.
Iskolánk tanulóinak fogápolási szokásaira voltunk kíváncsiak, ezekre szerettünk volna pozitív hatást gyakorolni. Számtalan feladaton és érdekes megpróbáltatáson keresztül kerültek közelebb a helyes fogápolás mindennapi gyakorlataihoz. A versenysorozat egyik legizgalmasabb pontja volt a fogmosó verseny, ahol a tanulóknak az előzetesen kékre és pirosra színezett lepedéket kellett a fogukról eltávolítani. És ha még arra is kíváncsiak, hogyan húznak "fogat" az izsói diákok, tekintsék meg képeinket!


MADÁRGYŰRŰZÉS
2012.november 12.

Az alsó tagozatos tanulókkal az Aggteleki Nemzeti Parkhoz tartozó madárfigyelő táborban jártunk, ahol gyűrűzésen vettünk részt.
A tábor a festői környezetben lévő Perkupa közelében lévő tisztáson található. A táborig a Bódva-völgyi tanösvényen haladtunk. Közben tanulmányoztuk a tanösvény állomásain elhelyezett táblákat, megismertük a környék növény- és állatvilágát.
Nagy élményt jelentett a gyerekeknek a hálóban megfogott madarak összegyűjtése és gyűrűzése, a gyűrűzés mellett megmérték a madarak súlyát, szárny és farok tollak hosszát és megvizsgálták fizikai állapotukat.
Ez a program kiváló lehetőséget adott a környezeti nevelés színesítésére.

Szuhay Zoltánné


ÖREGEK NAPJA 2012
2012.október 26.

SZÜRETI FELVONULÁS, SZÜRETI BÁL
2012.október 26.


BŰNMEGELŐZÉSI HÍRLEVÉL: OKTÓBER
2012.október 26.


ELEKTRONIKUS LAKOSSÁGI BŰNMEGELŐZÉSI INFORMÁCIÓS RENDSZER LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL
2012. október. Egy pofon - 60.000 Ft. A szándékos testi sértés egészségügyi költségeinek megfizetési kötelezettsége»


BURSA HUNGARICA
2012. október 18.

Izsófalva Nagyközségi Önkormányzata ismételten úgy döntött, hogy csatlakozik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz, ezúton is segítve a településen élő, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatókat, illetve a felsőoktatási tanulmányokat kezdő fiatalokat.
A pályázatokat 2012. október 26-ától, 2012. november 23-ig lehet leadni.

A JELENTKEZÉS MÓDJA VÁLTOZOTT!
A pályázóknak az EPER-Bursa rendszerben szükséges regisztrálniuk , és ezután tölthetik fel pályázati adataikat a rendszerben. Elérése: https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx

Ezt követõen a pályázati űrlapot a rendszerből kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együttesen érvényes.

"A" típusú pályázati kiírás
"B" típusú pályázati kiírás


MIHÁLYNAPI VÁSÁR
2012. október 17.

A Kalász László AMK Szivárvány óvodájában 2012. október 10-én-délután hagyományokat ápolva MIHÁLYNAPI VÁSÁRT rendeztünk. A gyermekek az óvónénik segítségével hetek óta szorgoskodtak, alkottak, hogy szebbnél- szebb ajándékokat árulhassanak a vásárban.A csoportok igazi vásári hangulatot teremtettek a versekkel, dalosjátékokkal. A hangulatot fokozta a Kodály Zoltán Alapfokú Művészetoktatási Intézmény néptánc tagozatos tanulóinak műsora.

A vásár jó hangulatban telt el, a portékáink elfogytak, a vendégek vidáman tértek haza a megvásárolt termékeikkel.

Hodop Istvánné Intézményegység-vezető


SPORT ÉS EGÉSZSÉGNAP
2012. október 17.

A Kalász László AMK Szivárvány óvodájában 2012. szeptember 26- án Sport és Egészségnapot rendeztünk a szülők és együttműködő partnereink bevonásával. A jelenlévők játékos, mozgással egybekötött vetélkedőkön vettek részt.. Az ügyességi feladatok nem okoztak gondot a vidám pároknak. Az egészséges, jóleső mozgás után a résztvevőket gyümölcssalátával, gyümölcslével láttuk vendégül. A gyermekek, szülők, partnerek elégedetten tértek haza.

Hodop Istvánné Intézményegység-vezetőTÁJÉKOZTATÓ!
2012.szeptember 24.

BORSOD - ABAÚJ - ZEMPLÉN MEGYEI KORMÁNYHIVATAL MUNKAÜGYI KÖZPONT KAZINCBARCIKAI KIRENDELTSÉGE
TISZTELT ÁLLÁSKERESŐ!
Kirendeltségünk szervezésében az alábbi ingyenes tanfolyamok indulnak 2012. októberétől:

- Alapfokú német nyelvtanfolyam,
- Kőműves,
- Társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó,
- Vegyianyaggyártó,
- Volframelektródás védőgázas ívhegesztő,

Amennyiben kérdése merül fel, illetve jelentkezni szeretne a képzésre, ezt megteheti a 14. irodában.


"TETRE KÉSZEN - EGYÜTT A TÉRSÉGÉRT ÉS MAGUNKÉRT"
2012. szeptember 12.


BESZÁMOLÓ AZ IZSÓ MIKLÓS EMLÉKHÉT ESEMÉNYEIRŐL
2012. szeptember 12.
Amint honlapunk látogatói már értesülhettek róla, vasárnap, szeptember 9-én kezdetét vette a 2012. évi jubileumi, 20. Izsó Miklós Emlékhét. A nyitó esemény a református templomban megtartott ünnepi istentisztelet volt, melyen Demeter Zoltán református lelkész, országgyűlési képviselõ hirdetett igét. Ezt követõen megemlékezésre és koszorúzásra került sor a Szoborkertben, Izsó Miklós szobránál. Az önkormányzat, az intézmények, az egyházak, a pártok és a civil szervezetek részérõl összesen kilenc koszorú fejezte ki az izsófalvaiak tiszteletét a község nagy szülötte iránt. Ugyancsak koszorú került az Izsó-szobor mellett álló I. világháborús hősi emlékműre, amit 90 évvel ezelőtt, 1922. szeptember 10-én lepleztek le. Ez volt hazánkban az első nagyszabású háborús emlékmű, emiatt országos figyelem kísérte az előkészületeket és az avatást is. A helyi szoborbizottság által kiírt pályázaton Somogyi Sándor budapesti szobrászművész tervét találták a legjobbnak, s közadakozásból összegyűlt 80 ezer korona összköltséggel ezt valósították meg. A szobor felállításának helyét előzőleg kővel és földdel fel kellett tölteni, amihez a helyi kőbánya tulajdonosa térítésmentesen adott 60 szekér követ, a gazdák a szükséges fuvart biztosították, a bányászok pedig elvégezték a tereprendezést. Az emlékmű-avatáson a becslések szerint mintegy 10 ezer ember vett részt. Sem azelőtt, sem azután nem került sor hasonlóan nagyszabású eseményre a községben. (Az emlékmű története iránt érdeklődők figyelmébe ajánljuk a honlapunkon is megtalálható Mozaikok Izsófalva múltjából című könyvet, amelyben részletes leírások találhatók a témáról.) - Hétfőn - folytatva a sokéves hagyományt - Izsófalva küldöttsége a budapesti Kerepesi temetőben megkoszorúzta Izsó Miklós síremlékét. Az eseményen megjelent a Borsodiak Budapesti Baráti Körének elnöke, dr. Nagy Károly is, aki virágot helyezett el a sírszobornál. Az emlékhét kedden előadással folytatódott a művelődési házban (Az izsófalvai I. világháborús hősi emlékmű története), szerdán és csütörtökön vetélkedőre, művészeti versenyekre kerül sor az Izsó Miklós Általános Iskolában, pénteken pedig az Izsó Miklós Művelődési Ház nagytermében tartandó színpadi játékkal fejeződik be a idei Izsó Miklós Emlékhét rendezvénysorozata.

BŰNMEGELŐZÉSI HÍRLEVÉL: SZEPTEMBER
2012. szeptember 11.


ELEKTRONIKUS LAKOSSÁGI BŰNMEGELŐZÉSI INFORMÁCIÓS RENDSZER LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL
2012. szeptember. Nőként biztonságban »


MEGHÍVÓ
2012.szeptember 06.

A helyi önkormányzatokról szóló 1990.évi LXV.tv.12.§ ( 2 ) bek. alapján a Képviselő-testületet 2012. szeptember 14-én 7 órára testületi ülésre összehívom. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Izsófalva.
N a p i r e n d»


MEGHÍVÓ A 20. IZSÓ MIKLÓS EMLÉKHÉTRE / Meghívó»
2012.szeptember 5.

Izsófalva Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete szeretettel meghívja Önt a jubileumi, 20. IZSÓ MIKLÓS EMLÉKHÉT rendezvényeire

P R O G R A M
Szeptember 9., vasárnap, 15 óra:

 • Ünnepi istentisztelet a református templomban. Igét hirdet Demeter Zoltán református lelkész, országgyőlési képviselő.
 • Megemlékezés és koszorúzás az Izsó-szobornál a Szoborkertben.
 • Megemlékezés a 90 éves hősi emlékműről.
 • Közreműködnek az Izsó Miklós Általános Iskola tanulói és az Izsó Miklós
 • Művelődési Ház Nyugdíjas Klubjának énekkara.

Szeptember 10., hétfő, 11.00 óra:

 • Izsófalva küldöttsége megemlékezést és koszorúzást tart Izsó Miklós síremlékénél a budapesti Kerepesi temetőben a Borsodiak Budapesti Baráti Körével.

Szeptember 11., kedd, 17 óra:

 • 90 éves az izsófalvai hősi emlékmű. Vetített-képes előadás az Izsó Miklós Művelődési Házban.

Szeptember 12., szerda, 14 óra:

 • Ki tud többet Izsó Miklósról? Szellemi vetélkedő általános iskolások részére az iskolában.

Szeptember 13., csütörtök, 14 óra:

 • Művészeti vetélkedő általános iskolások részére az iskolában.

Szeptember 14., péntek, 11 óra:

 • Mozaikok Izsó Miklós életébõl. Az Izsó Miklós Általános Iskola tanulóinak színpadi játéka a művelődési ház nagytermében.
 • A vetélkedők díjainak átadása.
 • Az Izsó Miklós Emlékhét zárása.

TÁJÉKOZTATÓ
2012.szeptember 4.

Tisztelt izsófalvai Lakosok!

Az alábbiakban közzéteszem Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse felhívását.
Felhívás_1»
Felhívás_2»


ÉRTESÍTÉS ÁRAMSZOLGÁLTATÁS SZÜNETELTETÉSÉRŐL
2012.augusztus 3.

Tisztelt Fogyasztónk!

Ezóton értesítjük Önöket arról, hogy a biztonságosabb villamos energia ellátás érdekében

 • Izsófalva, Rózsa végig, Táncsis végig, Izsó M 7; 123

2012. augusztus 16. 9.00-13.00 közötti időpontban hálózatunkon felújítási. karbantartási munkát végzünk.
A munkavégzés időtartama alatt, a villamos energia szolgáltatást az Önök vételezési helyén szüneteltetni fogjuk.
Biztonsági okokból ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket arra, hogy a munkálatokat a jelzett időpont elõtt befejezzük, a hálózatot előzetes értesítés nélkül visszakapcsoljuk.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt.


20 ÉVESEK LETTÜNK
2012.július 31.

2012. július 27-én ünnepelte megalakulásának 20. évfordulóját a Művelődési Ház Izsó Miklós Klubja. 19 alapító tag közül 15 fő volt jelen a rendezvényen, 4 tag megromlott egészségi állapotára való tekintettel maradt távol.
A rendezvény Bencze András szavalatával indult, majd Szabó Sándorné Margit néni mondott el egy Várnai Zseni verset. Ezután a klub énekkara adta elő a Nyugdíjasok Himnuszát. Hadobás Sándor művelődési ház igazgató, aki a klub alapító tagja is, diavetítéses visszaemlékezést tartott a klub életéről. Ezután következett a meglepetés műsor, mellyel mi "fiatal" klubtagok kedveskedtünk az alapítóknak. Ezt követően Margit néni egy megható verset mondott el, amely sokunknak könnyet csalt a szemébe. A megemlékezés az emléklapok átadásával folytatódott. Fodor Albert polgármester "20 évesek lettünk" feliratú tortával, a megjelent képviselők virággal, pezsgővel kedveskedtek a szülinaposoknak. Ezt követően Fodor Lászlóné Terike néni magyar nótákat énekelt. A nótázáshoz a jelenlévők is csatlakoztak, ezzel véget ért a hivatalos program, és kezdetét vette az ünnepi vacsora. Vacsora után nótázás, mulatás következett. Mi "fiatal klubtagok" köszönjük, hogy 20 évvel ezelőtt Kiss Tiborné vezetésével megalakult a mára 20 éves klub, mely meghatározó szerepet vállalt a község közösségi életében, állandó szereplője lett minden rendezvénynek, programjait szívesen látogatja minden, a közösségért tenni akaró izsófalvai lakos.
Köszönjük, hogy részesei lehetünk a klub életének, hogy az alapítók szeretettel fogadtak maguk közé, és reméljük, hogy tovább vihetjük hagyományaikat.

Kovács Csabáné és Bacskovszky Rezső
klubtagok


MEGHÍVÓ
2012.április 13.

Izsófalva Nagyközség Képviselő-testülete és Mucsony Nagyközség Képviselő-testülete 2012. július 10-én reggel 8 órai kezdettel együttes testületi ülést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Izsófalva . N a p i r e n d»


TŰZOLTÓVERSENY
2012.július 3.
A felnőtt csapat tagjai: Soltész János, Nyíri Tibor, Tóth István, Galyas Ákos, Csillag Ákos, Szabó Miklós, Tóth Ádám
Az ifjúsági csapat tagjai: Ster Gergő, Ster Márk, Kecskeméti Gergely, Szarka Zoltán, Lévavári Márk, Szarka József, Balla József

2012. június 23-án rendezték meg a Megyei Önkéntes és Létesítményi Tűzoltó Versenyt Ongán, ahol községünk ismét képviseltette magát egy ifjúsági és egy felnőtt csapattal. A "kicsik" II. helyezést, a "nagyok" pedig ismét I. helyezést értek el.

Az eredmények nagyrészt Soltész János Önkéntes Tőzoltóparancsnok alapos felkészítő munkájának köszönhetőek.


BORSOD SZÉPE SZÉPSÉGVERSENY
2012.július 2.

Idén május 4-e és 31-e között kereste a csajvagyok.hu a "A megye legszebbjét". A Borsod Szépe Választás első fordulójában 4 kategóriában indulhattak lányok és a hölgyek a Facebookon zajló versenyre, ami igencsak népszerő volt, hiszen néhány hét alatt 711 hölgy jelentkezett és 122 089 szavazat érkezett a jelentkezőkre. A döntőre és a "Megye Szépe" kiválasztására június 9-én került sor a miskolci Avasi Gimnázium színháztermében. A döntőbe a négy kategóriában (gyermek, junior, tini, felnőtt) a 10 legtöbb szavazatot gyűjtő jelölt került, akik részt vehettek a Fortuna Tánc és Divatstúdió szervezésében egy látványos, musical bemutatóval egybekötött gálán, ahol a zsűri kiválasztotta a 4 kategória döntősei közül azokat, akiknek a korona a fejére került és egy éven át viselhetik a "A Megye Szépe" címet. Ezen kívül több értékes nyeremény is kiosztásra került a versenyzők között.
Izsófalváról gyermek kategóriában Marsi Nikolett Lili, tini kategóriában Huszár Noémi és felnőtt kategóriában Jócsák Evelin került a döntőbe.
Íme a győztesek!
Gyermek kategória: Marsi Nikolett Lili (3 éves, Izsófalva), Junior kategória: Czirjáki Csilla (14 éves, Tarcal), Tini kategória: Zsólyom Odett (18 éves, Miskolc), Felnőtt kategória: Breusz Ljubov Szergejevna (Kazincbarcika).
Forrás: Csapkó László
Izsófalva Dózsa Gy.ut 60.


BŰNMEGELŐZÉSI HÍRLEVÉL:JÚNIUS
2012.június 13.


ELEKTRONIKUS LAKOSSÁGI BŰNMEGELŐZÉSI INFORMÁCIÓS RENDSZER
LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL 2012. JÚNIUS
A közlekedési szabálysértések "tarifái"»


HIRDETMÉNY
2012.JÚNIUS 07.

Ezúton tájékoztatjuk a foglalkoztatást helyettesítő támogatásban részesülőket, hogy a 30 napos munkaviszony megszerzéséhez önkéntes munkavégzést szervezünk.A 2012-ben megszerzett 30 napos munkaviszony feltétele a 2013. évi ellátásnak.Tekintettel arra, hogy jelenleg úgy látjuk, hogy az évben nem tudjuk biztosítani a jövő évi segélyhez szükséges közfoglalkoztatást, így élünk a törvény adta lehetőséggel, és önkéntes munkavégzés szervezünk, mely biztosítja a jövőbeni ellátást.Az önkéntes munkára 25 fő (20 férfi, 5 nő) jelentkezését várjuk. A munka 2012. július 1-től július 31-ig, és augusztus 1-től augusztus 31-ig tart, munkanapokon reggel 7-tõl 13 óráig.
A 30 napos munkavégzés ideje alatt táppénz nem jár, még baleset esetén sem.
Az önkéntes munkára a Polgármesteri Hivatalban lehet jelentkezni, 2012. június 20-ig.Tekintettel arra, hogy nem tudjuk, lesz-e lehetõőg a közeljövőben újra az önkéntes munkavállalásra, így kérjük jelentkezzenek, hogy a jövő évi ellátáshoz szükséges munkaviszonyt megszerezzék.
Izsófalva,2012. június 7.

Fodor Albert sk.
polgármester


MEGHÍVÓ
2012.április 13.

A helyi önkormányzatokról szóló 1990.évi LXV.tv.12.§ ( 2 ) bek. alapján a Képviselő-testületet 2012. május 29-én reggel 7 órára testületi ülésre összehívom.Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Izsófalva.
N a p i r e n d
»


BŰNMEGELŐZÉSI HÍRLEVÉL: május
2012. május 16.

A KÖZNYUGALOM MEGSÉRTŐI A GARÁZDÁK
Egy közelmúltban történt eset: Eljárás indult garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy Miskolc közeli település lakosa és társai ellen, mert előző napon történt nézeteltérés megtorlásaként kapával és botokkal felfegyverkezve bementek a szintén ottani lakos családi házának udvarára, ahol erőszakkal megkíséreltek behatolni a
lakóépületbe. Szándékukban állt bántalmazni a sértettet és családtagjait, a dulakodás közben a nyílászárókat betörték, illetve megrongálták.Tovább»


NYÍLT NAP AZ IZSÓFALVAI MENTŐÁLLOMÁSON
2012.április 27.

Magyarországi szervezett életmentés megalakulásának 125., illetve az Országos Mentőszolgálat alapításának 64. évfordulója alkalmából nyílt napot tart 2012. május 25-én az Országos Mentőszolgálat Izsófalvai mentőállomása!
Nyílt napot tart az Országos Mentõszolgálat Izsófalvai mentőállomása, számos vidéki és fővárosi mentőállomáshoz hasonlóan abból az alkalomból, hogy a szolgálat fennállásának 64. évfordulóját ünnepli.
Az 1948. május 10-én alakult Országos Mentőszolgálat évfordulójának alkalmából, az érdeklődők ellátogathatnak az Izsófalvai mentőállomásra, ahol megismerkedhetnek a mentéshez használt eszközökkel, járművekkel, a mentők tevékenységével, munkakörülményeivel, az életmentési technikával, bemutatókon keresztül.
Ezen a napon reggel 9-tõl 16 óráig fogadják a mentők a felnőtteket és gyerekeket, a mentőállomáson.
Program: - mentőállomás megtekintése - mentéstechnikai eszközök bemutatása - alapfokú újraélesztés bemutatása, gyakorlási lehetőség


ERDEI ISKOLA
2012.április 26.

Erdei iskolai programon vettünk részt a szögligeti Szalamandra házban 2012. április 10-13-ig 20 tanulóval.
Az erdei iskola sajátos tanulási forma, amelyre jellemző, hogy a megismerés tárgya a helyszín, jelen esetben az Aggteleki Nemzeti Park természeti, épített és szociokulturális környezete. A program a tanulók aktív, cselekvő tevékenységére épült. Az erdei iskolai tanulás célja volt az ismeretbővítés és a képességfejlesztés. Nagyon fontos, hogy a tapasztalati ismeretszerzés élménydúsabb, jobban rögzülő tudást biztosít a tanulók számára.
Volt filmvetítés, kézműves foglalkozás, felszíni túra, barlangtúra, víz-és avarvizsgálat, kenyérdagasztás és kenyérsütés stb.
A négynapi közös munka, egymásrautaltság során fejődött a tanulók szociális fogékonysága, növekedett fizikai állóképességük, gyakorlottabbak lettek az önellátásban. A fejlesztő játékok során személyiségük gazdagabbá vált, mivel mindenki lehetőséget kapott arra, hogy a számára legjobb, legeredményesebb szituációban megmutassa önmagát, tehetségét.
KÖSZÖNET TÁMOGATÓINKNAK ÉS A PRORAM MEGVALÓSULÁSÁT SEGÍT SZÜLÕKNEK!


ZOLKÓ RALLY TEAM
2012.április 24.

Legutóbbi jelentkezésünk óta, ha valakinek felkeltettük érdeklõdését akkor a következő elérhetőségeken tudja felvenni velünk a kapcsolatot:

Andó Zoltán:
06/70 330 13 63
Tóth Ádám: 06/70 371 85 38
Jelenleg a júniusban megrendezendőZagyvaróna- Cered bajnoki futamra készülünk, melynek költsége kb. 60 ezer forint, amelyhez partnereket, támogatókat keresünk. Ezzel a versennyel is tovább öregbítve falunk hírnevét.
Köszönettel: Zolkó Rally Team


FOCISULI
2012.április 24.

Múcsonyban került megrendezésre 2012.04.23.-án a BOZSIK torna, amelyen az izsófalvai csapatok nagyon ügyesen szerepeltek és szép eredményeket értek el.
A tornán résztvevők névsora: Ladányi Nikolasz, Szarka Péter, Veres Balázs, Farkas Rajmund, Hronyecz Zoltán, Johann Roland, Szarka Gergő, Bolló Domicián, Cziczlavicz Ákos, Kecskeméti Kristóf, Lakatos Márió, Mata Erik, Molnár Nimród, Zöldi Gergely, Szilasi Péter, Rimóczi Pál, Csiki József, Dombi Adolf, Mata Márk, Molnár Róbert, Farkas Brendon.
Köszönet Molnár Attila testnevelő tanárnak a gyerekek felkészítéséért!


LOMTALANÍTÁS
2012.április 23.

Ezúton tájékoztatjuk a nagyközség lakosságát, hogy 2012. május 09-én (szerda) LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT SZERVEZÜNK
Ennek keretében az ingatlanokon felhalmozódott lomokat (bútor, rossz háztartási gépek televízió stb.) - a veszélyes hulladékok kivételével - a lakóházak elé a szemetes kukák mellék kell kirakni és ezt külön teherautó fogja összeszedni és elszállítani
Tisztelettel kérjük a lakosságot, hogy éljen ezzel a lehetőséggel!

dr. Szécsi Ottó
jegyzõ


MEGHÍVÓ
2012.április 13.

A helyi önkormányzatokról szóló 1990.évi LXV.tv.12.§ ( 2 ) bek. alapján a Képviselő-testületet 2012. április 26-án du. 15 órára testületi ülésre összehívom. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Izsófalva.
N a p i r e n d»


BŰNMEGELŐZÉSI HÍRLEVÉL: április
2012. április 18.

DESIGNER (dizájner)DROGOK A "C LISTÁN"
Az utóbbi évtizedekben a kábítószerek terjedése világméretű problémává vált, amely hazánkat sem kerülte el. Az illegális kereskedelem és a nyomában keletkezõ járványszerű szenvedélybetegségek a társadalom egészségügyi, morális és közbiztonsági faktorait egyaránt veszélyeztetik. A kínálat terén megjelentek mindazok az anyagok, amelyek teljes választékot nyújtanak, és gerjesztõleg hatnak a jelenség tömegessé válására. Tovább»


MEGHÍVÓ
2012.április 13.

A helyi önkormányzatokról szóló 1990.évi LXV.tv.12.§ ( 2 ) bek. alapján a Képviselő-testületet 2012. április 19-én du. 15 órára testületi ülésre összehívom. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Izsófalva.
N a p i r e n d»


NAV FIGYELEMFELHÍVÓ TÁJÉKOZTATÁSA
2012. április 4.

SULICSALOGATÓ
2012. április 2.
A nagycsoportos óvodások és az első osztályos iskolások életében jelentős esemény, amikor egy délelőtt során a gyermekek közösen vesznek részt a "Sulicsalogató" rendezvényen. Ebben a tanévben, 2012. április 2-án nyitotta meg kapuját a Kalász László ÁMK Izsó Miklós Általános Iskola a leendõ első osztályosok és szüleik előtt. Az óvónők kíséretében érkező gyerekek a délelőtt folyamán közösen énekeltek, játszottak az új interaktív táblán, húsvéti nyuszit készítettek. Az első osztályosok megmutatták társaiknak, hogy milyen ügyesen számolnak, olvasnak és szabadidejüket hasznosan kihasználva milyen zenei ismeretekre, néptánctudásra tettek szert a Kodály Zoltán Alapfokú Művészetoktatási Intézmény művésztanárai segítségével.
HIRDETMÉNY Letölthető»

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ
2012. március 28.

AZ ÉRV ZRT. KEDVEZMÉNYES AJÁNLATA AZ ILLEGÁLIS SZENNYVÍZBEKÖTÉSEK SZÁMÁNAK CSÖKKENTÉSÉRE
Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy Társaságunk a szolgáltató hozzájárulása nélkül kiépített szennyvíz-csatlakozások regisztrációja és a biztonságos szolgáltatás-elérés érdekében akciót hirdet! Tovább»


RALLY IZSÓFALVA 2012
2012. március 23.
Az elmúlt évben az Andó ZoltánTóth Ádám páros sikeresen vette az akadályokat és az év végén a dobogó legfelső fokára állhattak fel, ezzel öregbítve falunk hírnevét.
A 2012-es év mint más csapatnak nekünk is nehezen indul, elsősorban anyagi gondokkal küzdünk. Így nagyon szivesen vennénk bárhonann, bárkitől, bármilyen nemű támogatást, hogy részt tudjunk venni a 2012-es bajnokságban immár eggyel nagyobb kategóriában.
Eőre is Köszönettel: Andó Zoltán - Tóth Ádám

BŰNMEGELŐZÉSI HÍRLEVÉL: március
2012. március 19.

SZÁRNYRA KAPOTT A "VÖRÖS KAKAS" AVAGY TAVASZI SZÉL TÜZET ÁRASZT
Itt a március, a kemény tél végre megenyhült, megszűnt az embert próbáló hideg. A tavasz leheletét hozza a szél, de nemcsak azt, hanem a tüzet is gerjeszti, táplálja, és továbbterjedését elősegíti. Sajnálatos módon a hóolvadást követően, a csapadékban szegény időjárás következtében akár egy eldobott cigaretta vég, vagy a nem kellő körültekintéssel végzett avarégetés következtében az erősen száraz növényzet azonnal lángra kaphat. Megyénkben egymást érik a tűzesetek, a szabadban ég a határ, erdő mező, és ez elérheti a lakóépületeket veszélyeztetve mindent és mindenkit. Országosan 700 kisebb nagyobb tűzeset, közül 550 tûz a szabadban keletkezett, melyek közül kiemeltük a Miskolcon és megyénkben történt tanulságos eseteket: Tovább»


Emlékezés 1848. március 15-re
2012.március 15.

A Szivárvány Óvoda gyermekei és az Izsó Miklós Általános Iskola diákjai a megjelent izsófalvai ünneplőkkel együtt 2012. március 14-én tartották megemlékezésüket az Izsó Miklós Művelődési Házban. A gyermekek műsora és Hadobás Sándor igazgató úr történelmi összefoglalója után az Önkormányzat, a település intézményeinek és civil szervezeteinek képviselői helyezték el az emlékezés koszorúit Izsó Miklós és Egressy Gábor szobránál, valamint az I. világháborús emlékműnél a szoborkertben.

Pósa Lajos: Dal a hazáról

Azt dalolja a kis madár
A virágos ágon:
Legszebb ország Magyarország
Ezen a világon.

Azt zúgja a Tisza, Duna
Hömpölygő hulláma:
Magyarország a világnak
Ékes koronája.

Azt ragyogja a csillag is
A csillagos égen:
Magyarország Tündérország
A földkerekségen.

Azt dobogja a szívemnek
Forró dobogása:
Áldott legyen a magyarok
Gyönyörű hazája!


NŐNAPI KÖSZÖNTŐ
2012. március


BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁNOK
MINDEN KEDVES
HÖLGY OLVASÓNKNAK!

Izsófalva Községi Önkormányzat
férfi tagjai nevében
Fodor Albert
polgármester


FELHÍVÁS EBEK OLTÁSÁRA!
2012. március 7.

Ezúton értesítjük a község lakosságát, hogy az ebek veszettség elleni oltására az alábbi helyszíneken és időpontokban kerül sor:

Szabadság út ( volt olajkút területe) 2012. március 19-én 14-16 óra
Polgármesteri Hivatal udvara 2012. március 20-án 8-10 óra
Az oltás díja: 3.500.- Ft.
Amennyiben az oltás háznál történik, a díja: 4.000.-Ft.

Felhívjuk az érintettek figyelmét, hogy amennyiben kutyáját nem kívánja beoltatni, annak bealtatásáról és elszállításáról az Önkormányzat költségére az állatorvos gondoskodik. Kérjük, ha van ilyen kutyája, azt az oltás ideje alatt jelezze az állatorvosnak, ne engedje szabadon a község területén.
Izsófalva, 2012. március 7.
Dr. Szécsi Ottó jegyzõ


SZOBORKERT FELÚJÍTÁS
2012. március 5.

Az utóbbi hónapokban az alábbi személyek segítették pénzadománnyal a szoborkert felújítást:

 • Dr. Tátrai Gyula
 • Papp Barnabás
 • Csontos László

Köszönjük a község lakónak nevében.


RUHA ÉS ÉLELMISZERCSOMAG OSZTÁS
2012. március 5.

Március 3-án a HIT Gyülekezet izsófalvai szervezete ruha és élelmiszercsomag osztást szervezett a rászorulók számára. A rendezvényt a helyi Polgárőr Egyesület biztosította. Az errõl készült cikk megtekinthetőaz alábbi linken.


A NYUGDÍJASKLUB FARSANGI MULATSÁGA
2012.március 5.

Az Izsó Miklós Művelődési Ház Nyugdíjas Klubja minden évben nagy sikerrel rendezi meg farsangi mulatságát, melyre az idén február 18-án került sor. A klubtagok közül sokan öltöttek jelmezt, és járultak hozzá a rendezvény jó hangulatához. Az eseményről készült felvételek csak most készültek el, a legsikerültebbeket mellékelten közöljük.

(Kovács Csabáné fotói)


ELŐADÁS ÉS KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS
2012. február 27.

Az Aggteleki Nemzeti Park munkatársai filmvetítéssel egybekötött előadást és kézműves foglalkozást tartottak iskolánk alsó tagozatos tanulóinak és a környezetvédelmi szakkör tagjainak. Az előadás a téli bundás állatokról szólt, melynek során a gyerekek sok új ismerettel lettek gazdagabbak. A kézműves foglalkozáson denevért készítettek papírból és megismerkedtek a nemezelés technikájával.

Szuhay Zoltánné
pedagógus


FARSANGI BÁL
2012. február 24.

Iskolánk rendezvényei közé tartozik a Farsangi bál, amit minden év februárjában tanárok és szülők közösen szerveznek meg községünk kultúrházában. Február 3-án pénteken, sok diák és szülő nagy-nagy izgalommal várta, hogy kezdetét vegye a jelmezesek felvonulása. Már napokkal előtte elkezdődött a készülődés: a jelmezek beszerzése, a csoportos fellépések összeállítása, a tombolatárgyak gyűjtése és megannyi szervezési teendő, ami nélkülözhetetlen egy színvonalas és jó hangulatú farsangi bálhoz. A fellépők között jutalmazásra kerültek a legjobb egyéni felvonulók (1. hely Viczek Viktória - Félig angyal-félig ördög, 2.hely Bulyáki Dániel - Papagáj, 3. hely Cziczlavicz Ákos - Tűzlovag) és tortát kaptak a legjobb alsó és felső tagozatos csoportos jelmezesek. Alsósok közül Varga Mária tanítványai, a 2. osztályos "apácák" bizonyultak a legjobbnak, felsősöknél pedig Zeleniné Kajdi Orsolya tanárnő 5. osztályos "gladiátorai" harcolták ki maguknak az első helyet.
A bál királya és királynője Erdélyi Márton és Nyitrai Dorina nyolcadik osztályos tanuló volt, akik a többi táncossal együtt nyitották meg a bált angol keringőjükkel, melyet Németh Erika és Tóthné Fazekas Beáta tanított nekik.
Támogatóinknak, a kedves szülőknek és kollégáinknak köszönet a sikeres rendezvény megvalósításáért!

Zeleni József
pedagógus


Szavalóverseny a Magyar Kultúra Napja alkalmából
2012. február 8.

Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én zárta le a Himnusz kéziratát, ennek tiszteletére 1989 óta ezen a napon ünnepeljük a Magyar Kultúra Napját. Iskolánkban minden évben igyekszünk méltóképpen emlékezni erre, a magyar történelem és kultúra számára oly fontos eseményre. Az idei tanévben szavalóversenyt hirdettünk diákjaink között, akik kedvenc verseiket adhatták elõ 2012. január 25-én, az Izsó Miklós Általános Iskola ebédlõőében. Délutáni rendezvényünket nagy figyelem kísérte, és sok érdeklődő, izguló szülő jött el, hogy végighallgassa a szavalatokat. A zsűri négytagú volt, Andó Pálné, Dr. Tátrainé Gulyás Gabriella, Pál István, és a zsűri elnökeként Hadobás Sándor pontozta az elhangzott szavalatokat, majd hozták meg a végleges sorrendet. Az oklevelek és a jutalomkönyvek átadására a hétfői nagyszünetben került sor.
Alsó tagozat, 1-2. osztály
I. Molnár Róbert
II. Ladányi Nikolasz
III. Ruszó Amarilla, Simon Dorina
Alsó tagozat, 3-4. osztály
I. Bulyáki Dániel
II. Viczek Viktória Napsugár
III. Pató Eszter
Felső tagozat
I. Nyitrai Dorina
II. Boros Bettina
III. Máté Péter, Szarka József


BŰNMEGELŐZÉSI HÍRLEVÉL: február
2012. február 7.

A VESZÉLY NEM FAGY MEG! A FAGYHALÁL MEGELŐZÉSE KÖZÖS ÉRDEK
Az eddig eltelt enyhe télnek vége szakadt. Hóeséssel párosulva sarkvidéki hideg éri el hazánk teljes egészét.
Az időjárás az utóbbi napokban vált zordabbá, a kora reggeli órákban a hőmérők mínusz 10-15 fokot is mutatnak, és ez állandósulni fog. A nappali hőmérséklet is fagypont alatt alakul.
Elsősorban a fedél nélkül élő hajléktalanok a leginkább veszélyeztettek, de az utóbbi telek tanúsága szerint a főtetlen lakásokban élő főként idős vagy egyedül éők, illetve mozgási nehézségekkel küzdők is e körbe sorolhatók. Tovább»


MEGHÍVÓ
2012. november 21.

A helyi önkormányzatokról szóló 1990.évi LXV.tv.12.§ ( 2 ) bek. alapján a Képviselő-testületet 2012. február 13-án 9 órára testületi ülésre összehívom.Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Izsófalva
N a p i r e n d»


HIRDETMÉNY
2012. február 3.

Értesítjük a község lakosságát, hogy 2012. február 6-tól a rendelési idő alábbiak szerint módosul:

Hétfő: 11,30 órától - 14,00 óráig
Kedd: 8,00 órától - 10,30 óráig
Szerda: 8,00 órától - 10,30 óráig
Csütörtök: 8,00 órától - 10,30 óráig
Péntek: 11,30 órától - 14,00 óráig

Felhívjuk betegeink figyelmét a gyorsabb betegellátás érdekében, az alábbiak betartására!
Gyógyszer íratás, vércukor mérés, beutaló kérés kontroll vizsgálatra az alábbi napon történik:

Hétfő: 8,00 órától - 10,00 óráig
Péntek: 8,00 órától - 10,00 óráig
Akut betegek ellátása folyamatosan történik
.
Sürgős esetben a rendelõ: 48/351-045, vagy a 06-20/221-69-25 telefon- számon hívható.
Sürgősségi ellátás: Orvosi ügyelet Rudabánya.
Péntek 17,00 órától - Hétfő reggel 7,00 óráig
Telefon: 48/353-232
A rendelési időben csak betegellátás történik!
Kérjük ezek pontos és folyamatos betartását!
Megértésüket előre is köszönjük.
Izsófalva, 2012. február 02.
dr. Sivák József házi orvos


ÁLLÁSPÁLYÁZATOK
2012. február 1.

Bűnmegelőzési Hírlevél Január
2012. január 18.
Változások a szabálysértési törvényben
! Tovább»


FELHÍVÁS
2012. január 13.
2011. október 4-én felhívást intéztünk községünk lakosaihoz, illetve írásban, levélben is kértük segítségüket az alábbiak miatt:
A szoborkert felújítására megnyert pályázati pénzhez csak akkor juthatunk hozzá, ha az ahhoz szükséges önrészt biztosítani tudjuk. Tekintettel arra, hogy erre önkormányzatunk fedezet hiányában nem képes, kértük a lakosság segítségét, hogy a munkálatokat mégis el tudjuk végezni, a faluközpontot fel tudjuk újítani. Amennyiben a szükséges önrészt biztosítani nem tudjuk, úgy a megnyert több mint 9 millió Ft-ot nem tudjuk felhasználni, arról le kell mondanunk.

Felhívásunkra a mai napig az alábbi személyek segítették anyagi hozzájárulásukkal községünk központi területének szebbé tételét: Bacskovszky Rezső, Pál István, Varró József, Fodor Lászlóné, Kovács Istvánné, Somogyi Károly, Ladányi József, Csillag Géza, Gál Béláné, Gergely János, Szabó István, Kiss Zoltán, Zupkó István, Szert Zoltán, Bacskovszky Rezsőné, Kovács Csabáné, Kovács Kornél, Pribéli Lászlóné, Kovács Gáborné, Ruszó Ferenc, Csorba Attila, Dr. Szécsi Ottó, Szarka Zoltán, Ruszó Sándor, özv. Soltész Jánosné, Andó Pál, Veres Attila, Ifj. Kis Varga Elemér, Id. Kis Varga Elemér, Postagalamb Sportegyesület, Izsófalva Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének tagjai

Köszönjük a támogatást az önkormányzat és a falu minden lakosa nevében, hiszen a megújuló, szép faluközpont minden izsófalvai lakos örömére szolgálna.
Kérjük mindazokat, akik figyelmét még elkerülte felhívásunk, ha tehetik, segítsenek az anyagi fedezet megteremtésében.

Kérjük tovább, hogy a jövőben az 5-100 Ft-os összegő befizetéseket mellőzzék, tekintettel arra, hogy az a felújítás megvalósítását nem segíti, viszont önkormányzatunk számára csak többletkiadást jelent, mivel a postai készpénz-átutalási megbízás és annak megküldésének költsége közel 200 forint.

Dr. Szécsi Ottó
jegyző
Fodor Albert
polgármester

KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉS
2012.január 4..
A december beköszöntével iskolánkba is megérkeztek az ilyenkor szokásos ünnepek és események. A télapóvárással kezdődött a hónap, a kicsik látogatást tettek a Vadasparkban, ahol találkozhattak a Télapóval, a nagyok pedig ellátogattak a Miskolc Plaza-ba, ahol a Karácsonyi Arthur című filmet nézték meg.
A decemberi eseményeink az Adventi játszóházzal folytatódtak, az itt készített ajándékokat és dísztárgyakat később a gyerekektől vásárolhatták meg a szülők. Majd a Diákönkormányzat támogatásával, egy Adventi koncerttel kedveskedtünk, így segítve a karácsonyi hangulat elővarázsolását.
A téli szünet előtti utolsó napon került sor a Karácsonyi ünnepségünkre, melyben nagyon sok diák vett részt lelkes munkájával. A rénszarvastánc, a betlehemi jelenet, a versek és a lányok tánca mind-mind kedves emlékként vésődött emlékezetünkbe, és megalapozták hangulatunkat az ünnepekre. Köszönjük a fáradságos munkáját a gyermekek felkészítõ tanárának, Németh Erikának, és segítőjének Tóthné Fazekas Beátának.


ÁLLATOK KARÁCSONYA
2012.január 3.
December 6-án a Miskolci Állatkertben az Állatok karácsonya c. rendezvényen vettek részt iskolánk alsó tagozatos tanulói.
Az utazás egy csodálatosan feldíszített autóbusszal történt, ahol a manókkal együtt dalolva érkeztünk meg a helyszínre. Itt találkoztunk a nagyszakállú, piros ruhás Mikulással. A hatalmas puttonyából mindenki megkapta a nagyon várt ajándékot. Mi pedig az állatkert lakóinak adtuk át az otthon előre elkészített kis ajándékainkat, az állati étkeket. Nagy élményt jelentett mindenki számára a Hüllők Házában az állatsimogatás és az arcfestés. A Kreatív Alkotóházban kézműves foglalkozáson vettünk részt. A mézeskalácsból készített alkotásokat mindenki örömmel vitte haza.
A sok élménytől és alkotástól elfáradva jó volt megpihenni Tea Mama Teaházában és szürcsölni a forró teát.
Szuhay Zoltánné szervező pedagógus

RAJZPÁLYÁZAT EREDMÉNYEI
2012. január 3.
Az Aggteleki Nemzeti Park a 2011- Az Erdők Nemzetközi Éve- alkalmából rajzpályázatot hirdetett a térség tanulói számára. A rajzokon a ANP-ban tett kirándulás, tábor, erdei iskolai program vagy egy kellemes családi túra során szerzett erdei élményeket, megfigyeléseket lehett megörökiteni. Iskolánk tanulói közül Elek Kitti, Simon Aliz 1. osztályos tanulók és Balla Renáta 4.osztályos tanuló rajzai részesültek dijazásban. Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a kiállitás megnyitására 2011.november 28-án került sor Bódvaszilason a Magtár felújitott és nemrég átadott épületében. Szuhay Zoltánné és Drótos Jánosné felkészitő pedagógusok


»Lap teteje

Nyugdíjas Klub Táncsoportja
Majorette csoport
© 2002-2019 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.