Településképi Arculati Kézikönyv
 

 

Izsófalva Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2019. (XII.13.) önkormányzati rendelete a településkép védelméről Letölthető*pdf
NYILVÁNOS ÉRTÉKELŐ FELÜLET
A DOKUMENTUMOKKAL KAPCSOLATOS ÉSZREVÉTELEIT A
polg.hivatal@gmail.com
E-MAIL CÍMRE MEGKÜLDVE TEHETI MEG.

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ!

IZSÓFALVA TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV Letölthető*pdf

Izsófalva Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2017.(XII.28.) önkormányzati rendelete a településkép védelméről ( Módosításokkal egységes szerkezetben.) További részletek pdf*»
LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ!
Tisztelt Izsófalvai Polgárok!
Izsófalva Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete törvényi kötelezettség és felhatalmazás alapján megalkotta a településkép védelméről szóló rendeletét, amely Izsófalva Nagyközség honlapján és az Önkormányzat hivatalos helyiségében tekinthető meg.
A településkép védelméről szóló rendelet, amely Izsófalva Nagyközség teljes közigazgatási területére vonatkozik, azzal a céllal született, hogy a település sajátos településképének védelme és alakítása érdekében meghatározásra kerüljenek a település építészeti örökségeinek egyedi védettségű értékei, valamint a településképi szempontból meghatározó területek.További részletek »

Hirdetmény!
Tájékoztatom Izsófalva Nagyközség lakosságát, a civil,az érdekképviseleti és gazdálkodó szervezeteket, mint partnereket, hogy Izsófalva Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete törvényi kötelezettségének eleget téve településképi arculati kézikönyvet és településképi rendeletet készít.

Hirdetmény letölthető pdf*
LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ!
Előzetes tájékoztató a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet készítéséről.

További részletek pdf*»
HIRDETMÉNY
Tájékoztatom Izsófalva Nagyközség lakosságát, a civil, az érdekképviseleti és gazdálkodó szervezeteket, mint partnereket, hogy Izsófalva Nagyközség Önkormányzata Képviselő – testülete törvényi kötelezettségének eleget téve A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet, valamint A Településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény alapján a település teljes közigazgatási területére településképi arculati kézikönyvet és településképi rendeletet készít.
További részletek letölthetők pdf*
 
 
 
 
 

 


»Lap teteje

Nyugdíjas Klub Táncsoportja
Majorette csoport
© 2002-2023 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.